top of page

Bröllop - Drinkbiljetter att skriva ut

Drinkbiljetter i olika färger att, ladda ner, skriva ut & klippa ut hemma.


Vill ni bjuda på något extra i dryckesväg efter middagen men känner att öppen bar är att ta i lite och skulle spräcka er budget. Då är drinkbiljetter perfekt för er!

Drinkbiljetter att skriva ut till bröllopet. Ladda ner som pdf-fil & skriv ut hemma och använd på bröllopsfesten. Dryckesbiljett till bröllopet.

Drinkbiljetter skapar ett värde på drycken eftersom gästen måste lämna över något för att få den av bartendern, vilket är bra för att den oftast dricks upp. Jämför vi med alternativet med öppen bar där jag ofta ser jag hur gästerna hämtar en ny kall öl efter att hen har låtit den gamla stå ett tag på bordet under tiden hen har dansat och blivit ljummen. Det är ju tråkigt eftersom att ni som brudpar även betalar för den där halvfulla ljumna ölen.


Psst... Man kan ha en deal med lokalen ni är på att det "egentligen" är öppen bar men att gästerna får använda sig av drinkbiljetter för att just inte det jag beskrev ovan ska hända.


Fråga er lokal om det finns möjlighet att ha drinkbiljetter vid ert bröllop att använda efter middagen vid festen! Endel bröllopslokaler erbjuder drinkbiljetter som ett tillval utöver deras bröllopspaket. Om de inte erbjuder detta så kan ni säkert komma överens om att de enbart skriver upp vad som gästerna köper med sina drinkbiljetter så betalar ni sedan notan för detta i efterhand.


Lägg drinkbiljetterna i ert festprogram, använd som en dekorativ del i er dukning eller dela ut dem efter middagen. I min online-butik kan ni köpa och ladda ner mina drinkbiljetter. Det är 21 stycken biljetter per sida och ni kan självklart skriva ut hur många biljetter ni vill och behöver. Bjud hem era tärnor eller marskalkar på pyssel- & vinkväll så ni får lite hjälp att klippa ut biljetterna och om ni har några andra DIY saker som ska göras inför bröllopet. Biljetterna finns i flera olika färger så det ska passa många olika teman, hör annars av er om jag ska fixa någon annan färg just till er.


Köp mina Drinkbiljetter HÄR!

Drinkbiljetter till bröllopet. Dryckesbiljetter till bröllopsfesten.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page