top of page

Musik till vigseln & första dansen

Uppdaterat: 13 nov. 2020

Tips & förslag på passande låtar till vigsel & första dansen.


Hur ska man kunna välja vigsellåt mellan alla dessa vackra kärleksballader där ute?

Ska man välja något klassiskt svenskt eller någon mer modern låt på engelska?


Musik kan vara ett perfekt sätt att skapa den sinnesstämning ni vill åt och den känslan ni vill att bröllopet ska ha för att skapa en vacker helhet. Välj en eller flera låtar som speglar er som par och dagen i stort.

Det är dock inte alltid så lätt att veta hur man vill ha det eller hur det ”brukar” vara. Därför har jag nu sammanställt lite tips på musik som jag hört många gånger på bröllop och som passar bra till vigsel och första dansen. Se det som lite inspiration för att ni ska hitta just era bröllopslåtar!


Se mina två olika Spotify-listor här nedan:


FÖRSTA DANSEN


VIGSEL


Vilken spellista ska jag skapa härnäst, middagslista, migelmusik eller festlistan?

Har jag missat er favoritlåt? Tipsa mig i kommentarerna så lägger jag till den!

Fotograf: Hanna Strålman @stralmansfotoSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page