top of page

Planera ert eget Bröllop

Vill ni planera ert bröllop själva men vet inte riktigt var ni ska börja?


Att planera sitt eget bröllop kan för många vara en stor del utav upplevelsen tillsammans med sin partner, under planeringen får man längta och drömma om den stundande bröllopsdagen. Det är många saker som ska fixas och det är väldigt mycket att tänka på. För de allra flesta är det första gången som man planerar bröllop, det är därför inte konstigt att det kan kännas övermäktigt när man inte vet hur man ska börja.


När ni tar hjälp av min bröllopsplanerings-guide så får ni den hjälpen ni behöver. Ni får en steg-för-steg guide som tar er igenom hela er bröllopsplanering - från förlovning till bröllopsdagen. På så vis får ni en bra översikt över vad ni behöver tänka på, vad som behöver fixas och i vilken ordning saker och ting bör ske. Tänk vilken resa ni har framför er, oavsett som ni har 2 år eller 6 månader på er att planera ert bröllop så är det viktigaste att komma ihåg längs med vägen just varför ni gifter er, jo för er kärlek till varandra!


PLANERA ERT EGET BRÖLLOP - GUIDE


Jag har skapat en bröllopsplanerings-guide där jag samlat allt material och alla verktyg för att göra er bröllopsdröm till verklighet. Guiden är uppdelad i 22 steg + introduktion, bröllopsdagen & efter bröllopet. I guiden går vi igenom hur ni sätter en realistisk bröllopsbudget, prioriteringslistan, samt hur ni väljer era hedersgäster och mycket mer!

GUIDEN INKLUDERAR ÄVEN:

  • Prioriteringslistan

  • Den Stora Guiden Till Lyckade Bröllopstal

  • Den Stora Toastmaster-guiden

  • Mall Moodboard, Canva

  • Mall gästlista, excel

  • Budgetmall, excel

  • I snitt budget, excel

  • Bröllopslekar 5 mallar, PDF


Känn er trygga i er bröllopsplanering med en steg-för-steg guide skapad av en Bröllopskoordinator!

Ett bröllop är en stor kärleksfest där ni bjuder in de personer ni tycker om för att fira er kärlek och framtid tillsammans. Det är också ett tillfälle för er att uttrycka hur mycket alla personer runt omkring er betyder för er.VANLIGA FRÅGOR:


01// Hur långt innan ska man börja planerna bröllopet?

Vanligtvis brukar bröllopslokaler, kyrkor & fotografer bokas upp ett till två år i förväg. Vill man ha goda och många valmöjligheter brukar jag rekommendera att man drar igång sin planering cirka 18–12 månader innan. Det går kan såklart få ihop ett fantastiskt bröllop på tre till fyra månader också, skillnaden är då att man får vara lite mer flexibel i valen. Det kan också vara klurigt att få tag i rätt bröllopsklänning som kan ta cirka 6 månader att få fram


02// Vad kostar ett bröllop?

Ett bröllop kan ett bröllop kosta nästan precis hur mycket eller lite som helst, vad slutsumman hamnar på påverkas klart av vad ni vill ha. Det viktiga är, oavsett budget, att prioritera! Vad är viktigt för er? I min guide går vi igenom prioriteringslistan, hur ni skapar en rimlig budget, hur ni ska tänka när ni tar in offerter och i-snitt-kostnader.


 

Fotograf: Other Wedding Stories

Bröllopskoordinator: Mina Bröllop Event

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page