top of page

Prioriteringslistan - Första Bröllopsdejten

Är ni i uppstarten av er bröllopsplanering eller har ni kommit en bit men det känns som att ni inte har helt koll på vad ni vill? Om svaret är ja på ovanstående så bör ni helt klart boka in en bröllopsdejt tillsammans och sätta er ner med Prioriteringslistan!

Fotograf: Sara Flyckt - @saraflycktphotography


Prioriteringslistan kommer ligga till grund för all er framtida planering. Här ska ni, precis som det låter, prioritera alla olika poster! Ni rankar alltså varje post på en skala exempelvis 1-5 där de som är viktigast får en femma. Där vill ni lägga mest “krut” i form av energi, tid och pengar. Där en etta, tvåa innebär att ni kan leta efter billigare alternativ som känns helt okej eller att ni rentav kanske inte ens ska ha det alls på ert bröllop.


Vid en Bröllopskonsultation eller Rådgivning får ni även min prioriteringslista som vi går igenom tillsammans, men nu kan ni köpa min Prioriteringslista i min online-butik!

Ni kommer med all säkerhet inte tycka lika på alla poster men här gäller det att kompromissa och lyssna till varandra! Ni ska alltså inte sätta varsin siffra på en post där ni tycker olika, utan ni ska då föra en diskussion, lyssna och förstå varför den andra känner på det sättet den känner. Många gånger ligger det en historia bakom varför den känner så som den gör. Som ni redan förstått så kommer hur ni prioriterar påverka hur ni lägger upp er bröllopsbudget, så därför måste ni redan nu vara helt överens! Ni ska nu ingå äktenskap med varandra, det är lika bra att lära er kompromissa och hitta något som känns rimligt för er båda. Så slipper ni tjafs längre fram i planeringen när offerterna börjar trilla in.
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page