top of page

Tillbakablick på mitt bröllopsår 2021

Först & främst vill jag önska er alla god jul & gott nytt år! Nu börjar nedräkningen på riktigt för alla er som ska gifta er under det kommande året, som jag ser fram emot bröllopssäsongen 2022.


Här nedan följer en sammanfattning med tillbakablickar på mitt bröllopsår 2021. Så här i slutet av året tycker jag det är viktigt att gå tillbaka & reflektera över det som har varit.


Årets höjdpunkter!

• Genomförde två mycket lyckade bröllop!

• Stylade fotograferingar med grymma bröllopskollegor.

• Blev fullbokad inför sommaren 2022!

• Nådde 1500 följare här på Instagram (snart 2000).

Mina Carlsson, Bröllopskoordinator vid Mina Bröllop Event lägger de sista detaljerna på bröllopsdukningen.

Foto: Sara Flyckt @saraflycktphotography


Början av året fylldes snabbt med bröllopsmöten tillsammans med mina många fina brudpar! I april blev det stylad bröllops fotografering med fotografen Hanna Strålman. Jag blir alltid lite glad av att jobba ihop med Hanna & andra duktiga bröllopskollegor. Nedan kan ni se ett bildspel på några bilder från fotograferingen!

Leverantörer som deltog vid fotograferigen: @stralmansfoto @minabrollop @studionnassjo @helenagranbydesign @ateljekeg @gullvivannassjo @annagorandesign @textilhusetinassjo @cakequeen.se


Våren kom och gick, ännu gjorde Covid-19 en stor påverkan & skapade mycket osäkerhet inför sommarens bröllop. Det blev en utmaning i planerandet att i varje steg ständigt tänka "Hur gör vi för att avboka? Vågar vi boka detta ifall vi måste avboka?" Det är verkligen ett helt nytt sätt att planera bröllop på. En utmaning som gett mig mycket ny erfarenhet & ett annat tänk jag kommer ha nytta av i framtiden!


I juni tog jag examen i företagsekonomi från Linnéuniversitetet, tre år av studier går farligt riktigt fort. Jag flyttade sedan tillsammans med sambo & hund från vår vindslya i Kalmar till ett hus i min hem-ort strax utanför Växjö.


Den 17 juli var det ÄNTLIGEN dags för Anna & Kims bröllop. Detta var mitt första bröllop som jag Helkoordinerade, jag är så tacksam för deras förtroende.


Det blev en dag jag sent kommer glömma, så mycket kärlek & fest!

Fotograf: Jennifer Kivinen @capturedbyjkivien


September månad, ett år som egenföretagare - Mina Bröllop Event fyller ett år. Jag är så glad att jag vågade satsa på att starta eget trots att vi var mitt i en pågående pandemi. Hårt jobb betalar av sig, jag blev för ett par månader sedan helt fullbokad sommaren 2022! Jag vill tacka alla mina brudpar 2022 för förtroendet, det ska bli så roligt att planera vidare ert bröllop tillsammans & fantiastiskt roligt att genomföra självaste bröllopsdagen. Längtar!


Den 11 september blev det Ellen & Charles tur. Det var då mitt uppdrag att se till att alla detaljerna i festlokalen var som de skulle. Även denna dagen blev en minnesvärd sådan.

Fotograf: ChFoto @chfoto_krille


I oktober arrangerade jag & fotografen Sara Flyck en stylad bröllops fotografering inspirerad av hösten. Jag blev så nöjd med alla bilderna & det var så roligt att äntligen få träffa & jobba ihop med Sara.

Leverantörer som deltog vid fotograferigen: @saraflycktphotography @minabrollop @slattens_gard @estherfranke.se @mimosablommor @byfinaltouch @malinivarssonjewelry

@andreabrandstrom @annagorandesign @hfriick & @karljoel @hatyourpathTack för ett underbart år, nu ser jag så fram emot bröllopsåret 2022 tillsammans med alla mina fina brudpar!


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page