top of page

Varför ska man anlita en bröllopskoordinator?

Uppdaterat: 8 dec. 2020

Ett bröllop är fantastiskt roligt att planera men det kan även vara stressigt,

svårt och tidskrävande.


De flesta med ett heltidsjobb helt enkelt inte tid att lägga hela dagar på bröllopsplanering flera år eller månader i förväg. Att planera ett bröllop kräver både tid och energi. Besluten är många & roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand. Det är svårt att veta vilka leverantörer det går att lita på, vad saker och ting borde kosta och hur man skriver ett körschema för att få bröllopshelgen att rulla på så smidigt som möjligt. De flesta har ju aldrig planerat ett bröllop själva och nu förväntas kunna allt det här.

Ni vet att ni vill ha den perfekta bröllopsdagen, men ni vet inte hur ni ska gå till väga för att nå dit.


När ni anlitar mig som er bröllopskoordinator så sköter vi planeringen tillsammans. Ni kommer fortfarande vara en del av hela planeringsprocessen men istället så kan ni fokusera på det roliga och låta mig ta de svåra delarna. Ni slipper känna er stressade över allt som ska göras och kan istället njuta av planeringen och känna er lugna med att någon annan håller koll så att ni ligger rätt till i planeringen. Jag vill ge er en stressfri planering där ni kan njuta till fullo på er bröllopsdag. Glöm inte att inget bröllop är för litet eller för stort. Ert bröllop ska spegla era personligheter & fira er kärlek till varandra.


Mitt uppdrag är att ni ska känna er avslappnade, så ni kan njuta av hela planeringstiden och er bröllopsdag!


Överväg att ta in någon bara under Bröllopsveckan! Det är guld värt att låta föräldrar och nära vänner kunna vara gäster på festen, för att inte tala om er själva. Var en gäst på er egen fest!

Under en Bröllopsdagskoordinering ser er bröllopskoordinator till att alla leverantörer gör vad de ska, att allt följer tidsschemat, att middagslokalen ser ut som ni önskat och fixar alla små bröllopskatastrofer som sker på vägen. Ni behöver inte ens veta om att de hände.

Jag vill hjälpa er planera ert drömbröllop!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page